AMT Gastroguss – “Cea mai bună tigaie din lume”
Nu o spunem noi, ci VKD - cea mai mare asociație de bucătari chef din Germania.
De la design la produsul finit, vasele AMT Gastroguss sunt gândite să acopere o arie largă de nevoi în bucătărie, fiind de o calitate excelentă, confirmată atât de premiile anuale obținute, de testele de calitate convenționale și neconvenționale (tancurile nu au putut turti cratița AMT), cât și de puternica popularitate de care se bucură în rândul celor mai buni bucătari din lume.
Punctele forte ale vaselor AMT Gastroguss sunt Calitatea, Eficiența și Rezistența, atribute generate de toate detaliile care le compun, pornind de la modul special de fabricare, materialul de înaltă calitate folosit, structura acestora și dispunerea inteligentă a straturilor cu care sunt prevăzute, până la mânerele și accesoriile aferente.
De asemenea, vasele AMT Gastroguss protejează mediul prin reducerea consumului de energie, fiind primele vase de acest tip încadrate în clasa energetică A, datorită eficienței cu care aluminiul transferă caldura.
Prezentată la obiect, structura vaselor AMT Gastroguss este următoarea:
- Primul strat, turnat manual, de aluminiu șablat. Șablarea are rol în mărirea de 12 ori a suprafeței de adeziune a straturilor ce urmează să fie aplicate pe acesta, iar turnarea manuală este omogenă, față de turnarea automată, fapt care contribuie la timpul mai lung de întărire, ce previne stresul materialului și împiedică apariția pungilor de aer care ar încetini procesul de încălzire.
- Strat dur din oxid de titan, ars la 20.000°C, este aproape la fel de dur ca diamantul.
- Strat anticoroziv cu rolul de a opri coroziunea ce s-ar putea produce în timp.
- Strat cu particule ceramice.
- Strat de suprafață antiadezivă Lotan®, specific doar vaselor AMT Gastroguss și brevetat de această companie. Acest strat antiadeziv oferă toate avantajele unui strat antiadeziv clasic, permite curățarea ușoară, are efect antibacterian, dar nu conține PFOA, substanța toxică folosită la fabricarea teflonului.
Vasele AMT Gastroguss au o bază foarte groasă, de până la 9 mm, care stochează mai multă energie, nu se supraîncalzește ușor și nu își pierde forma, nici dacă este supusă la variații extreme de temperatură. Aceste calități permit, de asemenea, curățarea produselor AMT la mașina de spălat vase, dar cea mai bună metodă de curățare a acestora rămâne apa caldă și detergentul lichid de vase.
Mânerele ergonomice rezistente ale vaselor Gastroguss au fost dezvoltate cu ajutorul Echipei Culinare Naționale a Germaniei, sunt rezistente la temperaturi ridicate de până la 240°C și astfel este permisă gratinarea alimentelor imediat dupa prăjirea pe plită, fără a mai fi nevoie de schimbarea vasului.
Aflați mai multe despre producător și produsele sale cu un click aici.
Puteți vizualiza produsele AMT Gastroguss AICI.